”Utan personligt ansvar” – Lena Andersson

”Utan personligt ansvar” är en bok om Ester Nilssons desperata sökande efter en man att dela sitt liv med. Hon går rakt på sin första förälskelseimpuls och kör sen vidare på den oavsett vilken respons hon får från mannen ifråga. Att han är gift är inget problem, och att han inte verkar speciellt intresserad är helt ointressant så länge det finns någon sorts pågående kommunikation dem emellan. Som läsare vill jag bara skaka om människan och få henne att sluta se ett förhållande och kärlek där det inget finns. Samtidigt kan jag inte sluta läsa och fascineras av Esters förmåga att tolka allt som sägs och görs som att ett fast förhållande snart kommer att vara en realitet. Andersson är väldigt bra på att visa hur en mycket smart kvinna tillåter sig att bli helt stockdum av förälskelse. En bok att må smått dåligt av på ett underhållande sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.